Sense Your Balance

Soort organisatie: Alternatieve geneeskundige praktijk
Meer informatie

Merk je dat ademen niet zo lekker gaat, ervaar je spanning in je lijf, misschien onrust of weinig energie? Dan sta jij waarschijnlijk hoger op de spanningsladder dan goed voor je is.
De spanningsladder is een metafoor voor de mate van spanning, herstelschuld en stress in jou. Hoe hoger op de spanningsladder, hoe meer je lichaam gaat protesteren.

Met de Methode Van Dixhoorn (adem- en ontspanningstherapie) leer je optimaal ontspannen zodat je hele systeem tot rust kan komen. Met mijn begeleiding leer je dit thuis toe te passen en word je je "eigen therapeut". Je zakt op de spanningsladder, lost herstelschuld in en vervangt aangeleerde adempatronen door een natuurlijke en moeiteloze adembeweging. Met als resultaat een gezondere plek op jouw spanningsladder waar je meer balans, gemak en ademruimte ervaart.

Wanneer spanning van binnenuit steeds opnieuw opbouwt, leer je met focusing te luisteren naar jouw binnenwereld, naar dat wat zo geraakt wordt, zich misschien zorgen maakt of juist kritisch is. Je herstelt de verbinding met jezelf en je binnenwereld en ervaart hoe die binnenwereld zich uitdrukt in je lichaam. Dat wat vastzit wordt weer losser, komt in beweging en kan weer stromen. Van fysieke spierspanning tot mentale patronen waarin je bent vastgelopen. Je landt weer in je lijf en komt thuis bij jezelf.

Zakken op de spanningsladder doe je treetje voor treetje.
In een traject van 6 sessies help ik je ontdekken wat werkt voor jou.
Aan het eind van het traject volgt een evaluatie waarin we kijken naar het effect op de klachten. Samen bepalen we of je er zelf mee verder kunt of dat een vervolgtraject nodig is.

Neem gerust contact op of kijk op mijn website als je vragen hebt, meer informatie wil of een afspraak wil maken.
Voel je welkom!
Hilde Hansman

IJsselstraat 14 3401DK, IJsselstein Bekijk op de kaart
Bezoek de website van Sense Your Balance
Bellen naar
0628445425
Logo Sense Your Balance