Zorg4IJsselstein App


De online diensten van de huisartsen in IJsselstein zijn bereikbaar via de website van uw eigen huisarts en via een app beschikbaar: de Zorg4IJsselstein app. Zo kunt u nog makkelijker via uw smarthphone of tablet met uw huisarts communiceren.Via de app heeft u, net als via de website, toegang tot het beveiligde patiëntenportaal van uw huisarts. U kunt:

  • Online afspraken maken
  • Vragen stellen via eConsulten
  • Herhaalrecepten bestellen
  • en heeft inzage in uw eigen dossier
               

Download de app in de App Store (iOS) of Google Play

Om gebruik te maken van de Zorg4IJsselstein app heeft u een account nodig voor de veilige digitale patiëntenomgeving van uw huisarts. 

Deze moet u eenmalig aanmaken bij uw eigen huisarts. Dit kan via de Zorg4IJsselstein-app en/of via de website van uw eigen huisarts. 


Bij de website via uw huisarts logt u in met een gebruikersnaam, wachtwoord en een beveiligingscode of als uw huisarts dit beschikbaar heeft gesteld met DigiD. 

Met de Zorg4IJsselstein-app logt u snel en makkelijker in met een door u ingestelde beveiligingscode. Beide geven toegang tot dezelfde veilige patiëntenomgeving van uw huisarts. 

In de app kunt u bovendien ook informatie vinden over de huisartsenspoedpost en verwijzingen naar handige betrouwbare apps zoals "Moet ik naar de dokter?"


De Zorg4IJsselstein-app is een lokale variant van de "uw Zorg Online-app". Hierdoor kan in de app specifieke informatie uit de regio opgenomen worden. Tegelijk kunnen we ook toekomstige digitale ontwikkelingen afstemmen op de regionale wensen. Daarom raden wij u aan de Zorg4IJsselstein te downloaden en niet de Uw Zorg Online-app. Zo heeft u altijd de lokale informatie tot uw beschikking op uw smartphone of tablet. 


Heeft u vragen over de Zorg4IJsselstein-app en/of over de digitale patiëntenomgeving, dan verwijzen wij u graag naar de website van Uw Zorg Online: 

https://uwzorgonline.nl/consumenten/contact/

U kunt op deze website kijken bij veelgestelde vragen, of contact met opnemen met de helpdesk. Zij kunnen uw vragen beter beantwoorden dan uw eigen huisartsenpraktijk.

Via de Zorg4IJsselstein-app vindt u de Uw Zorg Online helpdesk in het menu bij "instellingen". Staat de functie "Stel een vraag aan de gebruikershelpdesk" er niet bij? Mogelijk moet u dan de app eerst updaten naar de nieuwste versie.