Zorg4IJsselstein krijgt een nieuwe look!

27 augustus 2023

Zorg4IJsselstein, het centrale startpunt voor inwoners, vrijwilligers en professionals die informatie zoeken over het zorgaanbod binnen onze gemeente, is continue in ontwikkeling. Om het gebruiksvriendelijker en functioneler te maken wordt Zorg4IJsselstein binnenkort overgezet naar een nieuw platform.

Wat is het ook alweer?

Zorg4IJsselstein bestaat uit twee delen: De sociale, gemeente brede kaart, waarop formele en informele informatie rondom het zorgaanbod in IJsselstein wordt gedeeld, en het besloten deel ‘CORPIO IJsselstein,’ dat het uitwisselen van documenten en werkafspraken tussen professionals in zorg en welzijn faciliteert. Hier kun je ook gemakkelijk kennismaken met elkaar.

Wat gaat er veranderen?

Nieuwe functies worden toegevoegd en bestaande worden uitgebreid. Zo zal het  mogelijk worden om nieuwsberichten te plaatsen voor inwoners én gaan we sociale kaarten ontwikkelen die gericht zijn op het zorgprogramma. Denk aan kaarten met onderwerpen als; eetstoornissen, oncologie, ADHD, GLI, enzovoort.

Wanneer gaat het veranderen?

Wij verwachten in november een goede, nieuwe basis te hebben voltooid. Heb je vragen en/of opmerkingen over het platform? Laat het vooral weten via: zorgsaamijsselstein@gmail.com. Wil je jouw organisatie aanmelden voor de sociale kaart? Klik hier. Of wil je je als professional in zorg en welzijn IJsselstein aanmelden voor CORPIO IJsselstein? Klik dan hier.

Zorg4IJsselstein is een initiatief van Stichting ZorgSaam IJsselstein in samenwerking met Unicum Huisartsenzorg welke aansluit bij de regionale ontwikkeling van het Zorg4-platform in de omliggende gemeenten.

Zorg4IJsselstein krijgt een nieuwe look!