Netwerkmanagers Inge Baas en Christa Graafland stellen zich voor

23 april 2024

Met de komst van Netwerkmanagers Christa Graafland en Inge Baas is samen met Vera Scheepbouwer een geslaagd drieluik ontstaan, waarin ze hun krachten bundelen om zorg, welzijn en gemeente optimaal te laten samenwerken. Christa en Inge stellen zich voor!

Christa Graafland

Christa werkt sinds februari in IJsselstein en haar hart ligt bij het sociaal domein. Als Netwerkcoördinator zorg en sociaal domein pleit zij voor minder instroom in de zorg, meer samen optrekken en preventief met elkaar aan de slag gaan.

'Ik werk al heel wat jaren in het sociaal domein en vind het heel mooi wat daar allemaal gebeurd. IJsselstein kende ik al een beetje, omdat ik in de regio werk rondom het thema relatie en scheiding. Over dit thema staat in deze nieuwsbrief ook wat informatie. Binnenkort zal ik hier nog een keer iets meer over vertellen, wordt vervolgd.

Nu ben ik ook aan de slag bij de gemeente IJsselstein, als Netwerk coördinator zorg en sociaal domein. We moeten met elkaar echt meer toe naar minder instroom in de zorg, meer samen optrekken in de zorg en vooral meer preventief met elkaar aan de slag. Daar liggen ook echt kansen. In IJsselstein staat er al veel moois. Dus leuk en goed om dit samen met jullie verder op te pakken. Ik zal dit doen, samen met jullie en in heel nauwe samenwerking met Inge en Vera.'

Christa beter leren kennen? Neem contact met haar op via telefoon: 06 81131597 of email: c.graafland@ijsselstein.nl.'

 

Inge Baas

Inge is per 1 februari aan de slag gegaan als Netwerkmanager voor Zorg4IJsselstein. Ze werkte jaren als leidinggevend dokterassistente en praktijkmanager en ziet deze nieuwe stap als een verrijking. 

'Ik krijg veel energie van de mooie ontwikkelingen en inzet die ik de afgelopen weken al heb mogen ervaren. Mijn achtergrond ligt binnen de 1e lijnszorg, waar ik  jarenlang leidinggevend doktersassistente geweest ben in een groot gezondheidscentrum in De Bilt. Na het behalen van mijn HBO Praktijkmanagement in de eerstelijns-en ketenzorg aan InHolland heb ik mijzelf verder kunnen ontwikkelen als praktijkmanager.  Het praktijkmanagement heb ik een aantal jaar met veel plezier gedaan in Gezondheidscentrum in De Bilt en Gezondheidscentra in Utrecht.

Deze stap voelt als een verrijking van mijn kennis over zorg, sociaal domein en gemeente. Daarnaast word ik heel blij van samenwerken in allerlei vormen.  Ik kijk ernaar uit Zorg4IJsselstein verder uit te bouwen en te kunnen ondersteunen bij initiatieven voor de inwoners van IJsselstein. Naast het werk ben ik getrouwd en moeder van 3 kinderen van 14,10 en 7 jaar. Ik woon aan de rand van Utrecht en houdt enorm van koken, dansen en films.' 

Inge beter leren kennen? Neem contact met haar op via telefoon: 0642070647 of email: i.baas@unicum-huisartsenzorg.nl

Netwerkmanagers Inge Baas en Christa Graafland stellen zich voor